VENTILACIJA-IZOLACIJA-GRAĐEVINSKA LIMARIJA

Povečajte energetsku učinkovitost i sačuvajte kvalitetan i svjež zrak u vašim gospodarskim objektima.

Manaprom d.o.o. Žepče

Kompanija je osnovana 2014 godine i osnovna djelatnost je izrada ventilacionih pravokutnih i spiro kanala. Pored osnovne djelatnosti kompanija se bavi proizvodnjom i ugradnjom limarskih pozicija u građevinarstvu, izradom lakših čeličnih konstrukcija, izolacijom i oblaganjem toplovodnih cjevovoda, proizvodnjom i ugradnjom elemenata ventilacije.

Uposleni

Kompanija trenutno upošljava 13 radnika od kojih 1 radnik čini upravu, 4 radnika ćine administraciju, dok ostatak radnika radi u proizvodnji. Uposleni u upravi i administraciji su visokoobrazovani kadar, inžinjeri mašinstva i ekonomisti te posjeduju znanja i vještine iz oblasti obrade metala. U sektoru proizvodnje najznačajnije zanimanje je limar sa dugogodišnjim iskustvom.

Proizvodni pogon i oprema

Manaprom d.o.o. Žepče raspolaže sa vlastitim proizvodnim objektima koji su pilagođeni specifičnim djelatnostima koje obavlja naša kompanija. Proizvodni kapaciteti su obrada oko 50000 kg lima mjesečno.Proizvodni pogon je opremljen mašinama i alatima neophodnim za proizvodnju ventilacionih kanala pravokutnih i spiro, proizvodnju limarskih pozicija u građevinarstvu kao i lakših čeličnih konstrukcija.

Misija i vizija

Naša misija je razvijanje i održavanje poslovnih odnosa sa domačim i stranim partnerima osiguravajući visoke standarde kvaliteta iz područja naše djelatnosti.

Naša vizija je postati prepoznatljiva kompanija u pružanju usluga izrade i montaže ventilacionih sistema, građevinske limarije i termoizolacije.

PARTNERI